Titanium hoortoestel

Heemskerkse hoortoestel-primeur in Nederland

Audicien Oor en Hoor in Heemskerk heeft de eerste Virto B Titanium hoortoestellen van Nederland uitgeleverd.
De zelfstandig hoorspecialist heeft op de drukbezochte open dag van 19 april de landelijke introductie verzorgt samen met Phonak.

Onzichtbaar hoortoestel
De Zwitserse hoortoestelfabrikant Phonak heeft een nieuw product geïntroduceerd dat
niet alleen een super discrete passing in de gehoorgang verzekert, maar ook geweldige hoorprestaties biedt. Het nieuwe Phonak Virto B-Titanium hoortoestel is precies op maat gemaakt zodat het perfect in uw oren zit. Het is vervaardigd uit medisch titanium met behulp van geavanceerde 3D-printtechnologie. Het is het kleinste hoortoestel dat Phonak ooit geproduceerd heeft.

Audicien Stephan Openneer: “Ook bij klanten waar vroeger geen onzichtbaar hoortoestel kon worden aangemeten is dit wel mogelijk bij de Virto B. Dit heeft te maken met de manier waarop we afdrukken maken van het oor en het gebruik van titanium om de hoortoestellen van te maken.”
Titanium is het perfecte materiaal voor super discrete in-het-oor hoortoestellen
die diep in de gehoorgang worden aangepast. Hoe? Een Titanium-behuizing is 15x sterker dan traditionele behuizingen en is zo dun als papier. Hierdoor wordt veel ruimte bespaard en zo wordt het hoortoestel een stuk kleiner.

Liever bellen of langskomen?

Wilt u weten of de maatwerk Virto B bij u ook mogelijk is? Dat kan natuurlijk altijd, u kunt ons bellen op 0251 – 254 501 (maandag – vrijdag 9.00 tot 17.30 uur), of langskomen bij ons in de winkel.

Direct afspraak maken

Uw naam*

Uw telefoonnummer*

Uw email*

Ik wil een afspraak maken op:*

Bij voorkeur in de:

Uw vraag of opmerking

U wordt gebeld voor het bevestigen van de afspraak.